Enten det er inne eller ute, gir FLXHeat-varmekabler og varmematter pålitelig og energieffektiv oppvarming som kan tilpasses ulike bruksområder og behov.
Vinter
Om vinteren sørger FLXHeat-varmekabler for jevn og behagelig oppvarming inne. De egner seg best under gulvbelegg som flis men kan legges i støp eller flytsparkel under parkett og laminat, og gir en jevn varmefordeling over hele gulvflaten. Kablene egner seg spesielt godt for nedstøping i betonggulv og flytsparkel, noe som gjør de ideelle for bruk i våtrom, ganger og vaskerom. Uteområder som oppkjørsler og gangstier holdes snø- og isfrie med varmekabelmatter, mens selvregulerende frostsikringskabler beskytter vannrør mot frysing. I tillegg kan du bruke FLXHeat-kabler i takrenner for å forebygge isdannelser.
Eksperttips: For vannrør, plasser selvregulerende kabler langs rørene og isoler dem for optimal effekt.
Vår
På våren kan FLXHeat-varmekablene brukes til å regulere temperaturen i kjølige områder som garasjer. Utendørs kan varmematter plasseres under sitteområder for å skape ekstra varme og komfort under utendørsarrangementer eller koselige kvelder på terrassen.
Sommer
FLXHeat varmeløsninger brukes til å regulere temperaturen i kjølige områder som kjellere, og de er ideelle for å skape varme under utendørsarrangementer. Kablene bidrar også til å forebygge kondens i fuktige og kalde rom.
Eksperttips: Bruk varmekabler i drivhus for å opprettholde optimale temperaturer for plantene, spesielt under kjølige sommernetter.
Høst
Dette er det perfekte tidspunktet å vurdere installasjon av FLXHeat-varmekabler i oppkjørselen din for å holde den snø- og isfri gjennom vintermånedene. I tillegg kan du installere FLXHeat-kabler i takrenner noe som vil bidra til å unngå istapper og snøskader på taket. Vurder å legge selvregulerende kabler for frostsikring på vannrør, slik at du er godt forberedt på de kalde dagene som kommer.
Effektiv varme for alle årstider
FLXHeat-varmekabelsystemer er enkle å installere og har flere bruksområder uansett årstid – enten det er under gulvbelegg, i betong, utendørs i asfalt eller leggesand under belegningsstein. Med ulike størrelser og wattstyrker tilpasset ulike behov, inkludert varianter fra 3 mm til 7 mm tykkelse, tilbyr de en allsidig løsning for både nybygg og oppgraderingsprosjekter. Den tynnere 3 mm varianten egner seg spesielt godt til rehabilitering og lavtbyggende installasjoner der høyde er begrenset.