Vi gjennomfører planlagt vedlikehold på varmecomfort.no . I denne perieoden kan du oppleve at varer skjules fra katalogen.

Vår
historie

Varmecomfort AS startet opp som en typisk familiebedrift i 2003.

Noe av det første vi gjorde var å skaffe oss lokaler i Skjærvaveien på Strømmen, og her har vi blitt værende helt siden den gang. Med oss på flyttelasset hadde vi mange års samlet erfaring fra elektrobransjen, et enkelt agentur på Flexwatt varmefolie, og et sterkt ønske om å drive og bygge noe for oss selv.

Bedre med enn uten

Med tiden har både lokalene, antall ansatte og ikke minst produktutvalget og kundekretsen vår vokst. Og selv om Varmecomfort har hatt omsetningsøkning hvert eneste år siden oppstarten, har målsetningen vår hele tiden vært å ha det gøy på jobb og skape et godt sted for både ansatte og kunder.

Det gjenspeiles i slagordet vårt, «Bedre med enn uten», som handler om at kundene skal oppleve en bedre og enklere hverdag når de benytter seg av den service og de produkter som vi kan tilby.

Flexwatt 9 samlet web Om Varmecomfort

Spesialister innen gulvvarme

Flexwatt varmefolier, Flxheat varmekabler og Comforttemp termostater er blant de velprøvde og anerkjente produktene vi fører, i tillegg til Smarthus systemet Homify.

Vi har også et omfattende sortiment innen frostsikring, varmekabler for snøsmelting, isolasjon, reflektorplater og tilbehør for gulvvarme og el-installasjoner. Vi leverer dessuten alle typer elektrisk gulvvarme, for støp, tynnstøp, fliser og bad.

Noe du
lurer på?

Ta kontakt med vår kundeservice avdeling.
Vi hjelper deg gjerne!

Miljøvennlig oppvarming

Lang levetid er bra for miljøet og vårt nordiske klima. Her kan du lese om våre verdier for en bærekraftig fremtid.

Åpningstider sommeren 2024

1. juli til 5. august 2024

 

07:00 – 15:00

Ved behov ring 950 00 110