Les hvordan elektriker Simen Martinsen brukte Flexwatt for å spare 30% i oppvarming!

Les hvordan elektriker Simen Martinsen brukte Flexwatt for å spare 30% i oppvarming!

Med dagens strømpriser, inflasjon og rentehevinger er det ikke så rart at så mange som 3 av 5 nordmenn har dårligere råd nå sammenlignet med fjoråret. Det er mange grep man kan ta for å stramme inn på lommeboka, men det er ikke å til å stikke under stol at oppvarmingskostnadene kan være en utfordring for mange.

Heldigvis finnes det gode løsninger, noe elektriker Simen Martinsen fra Gran Bygg og Elektro har god erfaring med. Han har nylig hjulpet en familie på Jevnaker med å installere Flexwatt Varmefolie, slik at de kan redusere oppvarmingsbehovet med hele 30 prosent!

Byggfakta.no har nylig skrevet en artikkel om dette, og der får vi høre markedssjef i Varmecomfort – Lars Ruud – forklare hvordan dette fungerer:

«I løpet av 20 minutter skapes det komfortvarme med Flexwatt. Beregninger viser at 50 prosent av varmen i kroppen forsvinner ut gjennom beina. Med varme bein oppleves rommet behagelig og gjør at innetemperaturen kan senkes 1-3 grader. Det gir en besparelse på 15 prosent. Brukes også dag- og nattsenking, kan man spare ytterligere 15 prosent. Totalt snakker vi om en besparelse på 30 prosent. Å redusere oppvarmingsbehovet med så mange prosent er energieffektivisering i praksis.»

Foretrukket leverandør

I artikkelen lærer vi også at Varmecomfort er den foretrukne leverandøren på varmefolie hos Gran Bygg og Elektro. Daglig leder Arne Einar Holmstykket forteller hvorfor:

«Varmecomfort er i dag vår foretrukne leverandør og vi har så langt ikke hatt noen reklamasjoner. Det er også betryggende at leverandøren har 25 års ekstremgaranti på produktet. Vi har i flere år benyttet Flexwatt fra Varmecomfort med gode resultater. Leverandøren er kjent for god service og rask levering. Garantien til Varmecomfort er en trygghet for husstander og for oss som bedrift.»

Du kan lese mer om 25 års ekstremgaranti og resten av våre garantiordninger her.

Støydempende

I tillegg til besparelser og enkel innstallering, får man også med en ekstra bonus når man legger varmefolie – måten de legges på, med Flex Superboard, gir faktisk en støydempende effekt! Perfekt når man legger det i en bolig med flere etasjer, så får man også en lyddempende effekt mellom etasjene i tillegg til behagelig innetemperatur.

Om du ønsker å lese hele artikkelen hos Byggfakta, kan lese utgaven her, og hvis du vil vite mer om Flexwatt varmefolie kan du ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg!

Siste artikler

Si farvel til istapper med varmebrett i takrenna!

Istapper kanskje det siste man tenker på nå som sola skinner og sommeren er i full sving, men det kan være lurt å tenke på klargjøring av takrenner før kulda setter inn. Vinteren i Norge kan være både kald og

Styr gulvvarmen med termostat!

I dagens moderne verden er komfort og energieffektivitet blitt avgjørende faktorer for boligeiere. Når det gjelder oppvarmingssystemer, er gulvvarme blitt stadig mer populært. Denne formen for oppvarming gir jevn varme og en behagelig atmosfære i hjemmet ditt. Men for å

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Lurer du på hva forskjellen mellom Prosjektwatt og Flexwatt er? Det er ikke så rart, for de er i utgangspunktet to ganske like produkter. Begge er varmefolie som kan legges under parkett, laminat eller tregulv, og begge produktene er enkle