Vi gjennomfører planlagt vedlikehold på varmecomfort.no . I denne perieoden kan du oppleve at varer skjules fra katalogen.

Styr gulvvarmen med termostat!

Styr gulvvarmen med termostat!

I dagens moderne verden er komfort og energieffektivitet blitt avgjørende faktorer for boligeiere. Når det gjelder oppvarmingssystemer, er gulvvarme blitt stadig mer populært. Denne formen for oppvarming gir jevn varme og en behagelig atmosfære i hjemmet ditt. Men for å få mest mulig ut av gulvvarmen din, er det viktig å ha riktig termostat som kan styre og regulere varmen!

En termostat er et sentralt verktøy når det gjelder kontroll og styring av gulvvarme, da den gir deg muligheten til å justere temperaturen etter dine ønsker.

En av de viktigste funksjonene du bør se etter i en termostat er muligheten for programmering. Med en programmerbar termostat kan du lage tidsskjemaer og innstillinger som passer til din daglige rutine. Du kan for eksempel stille inn termostaten til å senke temperaturen når du er på jobb eller sover, og deretter øke den igjen før du kommer hjem eller våkner. Dette bidrar til å spare strøm og redusere kostnadene ved oppvarming.

En annen viktig funksjon er muligheten for å justere temperaturen i ulike soner. Med moderne termostater kan du ha forskjellige soner i hjemmet ditt, for eksempel i stuen, soverommet og badet. Dette gjør det mulig å tilpasse temperaturen etter behov i de forskjellige områdene.

Mange av dagens termostater kan kontrolleres via en app på mobilen, slik at du kan fjernstyre varmen hjemme eller på hytta. Veldig praktisk når man ønsker å komme frem til en oppvarmet bolig! Med Flexwatt varmefolie tar det faktisk bare 20 minutter før man oppnår ønsket temperatur.

Vi i Varmecomfort har flere ulike termostater å velge mellom, slik at du kan finne noe som passer deg (eller dine kunder hvis du er elektriker). Vi hjelper deg med å finne riktig termostat for dine behov!

Siste artikler

Full trøkk og stor oppslutning

– Det var full trøkk og stor oppslutning på vår stand om våre energivennlige produkter på Norges største elektromesse Eliaden, oppsummerer markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort.

Vår garanti, din trygghet

Enten du investerer i ny oppvarming til hjemmet eller arbeider med varmeløsninger for profesjonelle prosjekter, er trygghet og ekte kvalitet essensielt.

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.

Åpningstider sommeren 2024

1. juli til 5. august 2024

 

07:00 – 15:00

Ved behov ring 950 00 110