25 års ekstremgaranti

  • Leveres i wattstyrken 40, 60, 90 W/m2.
  • Bredder 20, 33, 40, 53, 60, 80, 100, 120, 140 cm
  • Folietykkelse 0,4 mm

Fleksibel
gulvvarme

Flexwatt varmefolie er en fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Den har meget lav byggehøyde og gir en rask varme som er lett å regulere. Vår varmefolie krever ingen støpemasse og kan legges direkte i bjelkelag eller på Reflector isolasjonsplater.

Platene er trinnlydsdempende og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,7 eller 6,7mm. Egner seg like perfekt til rehabilitering som til nye TEK 10 og
TEK 17 boliger.

Reduser strømutgiftene

Med hele 30%

Flexwatt varmefolie gir en hurtigere oppvarming enn for eksempel varmekabel eller vannvarme. Fra du skrur på varmen tar det kun en halv times tid før gulvet er varmt.

Det betyr at du kan senke varmen om natten, og de timene på dagen da ingen er hjemme og dermed spare strøm. Med denne egenskapen kan du faktisk redusere dine strømutgifter med hele 30%!

30 min til ønsket temperatur!

Med The foil by Flexwatt lavtbyggende varmefolie vil du i løpet av 20-30 minutter ha ønsket temperatur i huset. Om natten skrus varmen av automatisk eller manuelt via en app på smarttelefon eller nettbrett.

Bestill nå

og opplev forskjellen