Deler sin erfaring med Flexwatt

Deler sin erfaring med Flexwatt

Rolf Hope fra Lillestrøm deler sin erfaring med Flexwatt varmefolie – en moderne varmeløsning.

Sommerdagene blir gradvis kortere, og vinterkulden nærmer seg. Dette minner om viktigheten av gode og effektive oppvarmingsløsninger. Med dagens teknologiske fremskritt, er tradisjonelle oppvarmingsmetoder ikke lenger den eneste måten å holde huset varmt på. Ta for eksempel Rolf Hope fra Lillestrøm. Hans erfaring med Flexwatt varmefolie er et glimrende eksempel på fremtidens oppvarming.

Med et boareal på 200m2 bruker Rolf kun Flexwatt varmefolie, kombinert med varmekabler på to bad, og litt hjelp fra vedovnen. Hans tilnærming til oppvarming er intelligent og energieffektiv. Alle rom styres med en gulvføler som sørger for at gulvet holder en konstant, behagelig temperatur. I stue og kjøkkenområdet holder han en temperatur på 22 grader gjennom dagen, og senker den til 18 grader om natten. Selv om han legger til litt ved om morgenen og etter jobb, er det Flexwatt varmefolie som står for hoveddelen av oppvarmingen.

På soverommet praktiserer Rolf en annen smart løsning. Han senker temperaturen gjennom det meste av døgnet, men øker den 30 minutter før han står opp, for så å senke den igjen etter en time. Dette for å ha varme gulv når man setter beina på parketten om morgenen.

Og hvor mye strøm brukte han i 2022? Svaret er kun 12.300 kWh!

Rolf oppsummerer sin erfaring med Flexwatt slik: “Det er jo så komfortabelt, og Flexwatt bruker såååååå lite strøm.”

Er du nysgjerrig på hvordan Flexwatt varmefolie kan revolusjonere oppvarmingen i hjemmet ditt?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjennom prosessen og finner den rette balansen mellom bærekraft og komfort.

Siste artikler

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.