Vi gjennomfører planlagt vedlikehold på varmecomfort.no . I denne perieoden kan du oppleve at varer skjules fra katalogen.

Downlights: Lys opp hver krok med stil

Downlights: Lys opp hver krok med stil

Belysning er mer enn bare en praktisk nødvendighet; det er et sentralt element i hjemmets estetikk og atmosfære

Varmecomforts LUCCA og VENEZIA downlights er to belysningsløsninger som ikke bare oppfyller behovene dine, men som forvandler atmosfæren i hjemmet på en elegant og effektiv måte.

“LUCCA” – Smart og fleksibelt lys

“LUCCA” mini downlight er spesielt designet for det europeiske markedet, med sitt standardiserte utsparingsmål og et utvalg av strålevinkler som skaper varierte belysningseffekter. Med smart optisk design og COB LED-teknologi reduserer “LUCCA” blending effektivt, mens det roterende hodet gir fleksibilitet i installasjonen. Enten det er for å fremheve kunst eller for å skape et arbeidslys, tilbyr “LUCCA” en tilpasset belysningsløsning med allsidighet.

“VENEZIA” – Subtil eleganse

“VENEZIA” skiller seg ut med sin linseteknologi, som gir en utmerket lysspredning og skaper en varm og innbydende atmosfære uten å blende. Med sin lave byggehøyde og enkle installasjon gjennom klikk on/off-driveren, representerer “VENEZIA” en løsning som forener praktisk funksjonalitet med moderne design. Tilgjengelig i både warmdim og en konstant varm 2700K fargetone, lar “VENEZIA” deg finjustere lysstemningen i hjemmet ditt.

En sammenligning av lysets kvalitet

Mens “LUCCA” gir deg muligheten til å velge og variere lysintensiteten og fokuset, sørger “VENEZIA” for et bredt og jevnt lys som varmer. Hver modell har sine unike egenskaper som passer til forskjellige formål og rom. “LUCCA” er en ideell løsning for de som trenger en rettet lyskilde med mulighet for tilpasning, mens “VENEZIA” er best for de som ønsker en konstant og beroligende lyskvalitet.

Konklusjon

Når du står overfor valget mellom “LUCCA” og “VENEZIA”, tenk på hvilken type belysning som best komplementerer rommet. Er det fleksibilitet og tilpasning som er nøkkelen, eller er det behovet for et konsekvent og jevnt lys? Uansett hva du velger, er du garantert et produkt som bringer kvalitet, stil og varme til hjemmet ditt. Vi har et stort utvalg belysning, for mer informasjon om downlights og for å finne den perfekte belysningsløsningen for hjemmet ditt, besøk nettsiden vår eller ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Siste artikler

Full trøkk og stor oppslutning

– Det var full trøkk og stor oppslutning på vår stand om våre energivennlige produkter på Norges største elektromesse Eliaden, oppsummerer markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort.

Vår garanti, din trygghet

Enten du investerer i ny oppvarming til hjemmet eller arbeider med varmeløsninger for profesjonelle prosjekter, er trygghet og ekte kvalitet essensielt.

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.

Åpningstider sommeren 2024

1. juli til 5. august 2024

 

07:00 – 15:00

Ved behov ring 950 00 110