Fleksibel gulvvarme med Flexwatt varmefolie 

Fleksibel gulvvarme med Flexwatt varmefolie 

Flexwatt varmefolie er en revolusjonerende oppvarmingsløsning som har blitt stadig mer populær i norske hjem de siste årene. Den består av en fleksibel folie, noe som gir en jevn og konstant varmefordeling. Med en 25 års garanti og full kundestøtte, er Flexwatt et trygt og pålitelig valg for å holde hjemmet ditt varmt og koselig.

Fleksibel løsning 

En av de største fordelene med Flexwatt varmefolie er dens fleksibilitet. Den kan installeres under gulvbelegg, som f.eks. parkett, laminat eller tregulv. Den har en meget lav bygghøyde, og gir en hurtigere oppvarming enn varmekabler eller vannbåren varme. I løpet av 20 minutter vil du ha ønsket temperatur i gulvet! Uansett hva slags rom du ønsker å varme opp, kan Flexwatt hjelpe deg med å skape en behagelig temperatur og sikre at du trives i ditt eget hjem.

Enkel å installere 

En annen fordel med Flexwatt varmefolie er at den er enkel å installere. Den krever ingen støpemasse og kan legges direkte i bjelkelag eller på Flex Superboard. På grunn av den lave profilen kan den installeres under gulvbelegget, slik at den ikke tar opp verdifull plass i hjemmet ditt. Den kan også klippes til ønsket lengde for å passe til størrelsen på området.

25 års ekstremgaranti 

En av de største bekymringene for mange er holdbarheten og påliteligheten til produktet. Derfor tilbyr Varmecomfort en 25 års ekstremgaranti på Flexwatt varmefolie, slik at kundene kan føle seg trygge på at de har valgt en pålitelig løsning for oppvarming av hjemmet sitt. Hvis en produktfeil oppstår, vil Varmecomfort betale alle kostnader involvert i å fikse problemet, slik at kundene kan føle seg trygge på at de vil ha støtte hvis de trenger det.

Spar opptil 30% på strømmen! 

En annen fordel med Flexwatt varmefolie er at den er en av de mest energieffektive oppvarmingsløsningene på markedet. Den forbruker mindre strøm enn mange andre oppvarmingsalternativer, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningen din. Du kan faktisk redusere strømutgiftene dine med hele 30% ved å senke varmen om natten og når man ikke er hjemme. Siden det bare tar 20 minutter å få varmen opp igjen, er dette en veldig god løsning for de fleste.

Enkel å justere 

Flexwatt gir også en mer nøyaktig måte å regulere temperaturen på i forhold til andre oppvarmingsalternativer, som for eksempel varmelamper eller elektriske panelovner. Med Flexwatt kan du enkelt justere temperaturen ved å justere termostaten. Termostaten vil automatisk slå av og på varmekabelen for å opprettholde ønsket temperatur. Dette gir en jevnere temperatur og forhindrer overoppheting av rommet.

Passer perfekt i leiligheter 

Enten du har ny eller gammel bolig, er Flexwatt en god løsning. Den er faktisk spesielt god for de som bor i leilighet hvor varmepumper og fjernvarme ikke er en mulighet, da den ikke krever noe annet enn et gulv og tilgang på strøm.

Kontakt din elektriker og be om Flexwatt varmefolie i dag!

Siste artikler