Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Lurer du på hva forskjellen mellom Prosjektwatt og Flexwatt er? Det er ikke så rart, for de er i utgangspunktet to ganske like produkter. Begge er varmefolie som kan legges under parkett, laminat eller tregulv, og begge produktene er enkle å installere. Men, det er allikevel et par ting som skiller de! Les videre for å finne ut hva forskjellene er. 

Budsjett 

Den forskjellen man kanskje legger merke til først er nok prisforskjellen – Prosjektwatt har nemlig en lavere pris enn Flexwatt, og er altså mer budsjettvennlig. Det kan derfor være et godt alternativ for prosjekter som må løses på en kostnadseffektiv måte, hvor man allikevel ønsker et godt resultat. Ønsker man seg det aller beste innen varmefolie anbefaler vi selvfølgelig Flexwatt som har eksistert i mer enn 45 år. 

Flere størrelser 

Både Prosjektwatt og Flexwatt kommer i en mengde ulike bredder, men Flexwatt har rett og slett enda bedre utvalg! Med Flexwatt kan du velge mellom hele 9 ulike breddestørrelser, mens Prosjektwatt har 5. Med andre ord er Flexwatt aller best egnet når det kommer til fleksibilitet. 

Garanti 

Det siste punktet på denne lista er det kanskje fort gjort å glemme, men det kan være greit å huske på at garantiordningen er ulik på de to produktene. Man får selvfølgelig lang garanti på begge, men med Flexwatt får man hele 5 år ekstra og ekstremgaranti! Merkevaren Flexwatt har eksistert i mer enn 45 år, så vi er meget trygge på kvaliteten. Derfor gis det 25 års ekstremgaranti! Det vil si at om det skulle skje en produktfeil med Flexwatt innen 25 år, så dekker vi alle kostnader ved å få den byttet ut, som håndverker, parkett/laminat, ny Flexwatt osv. Les mer om våre garantiordninger her. 

Siste artikler

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Lurer du på hva forskjellen mellom Prosjektwatt og Flexwatt er? Det er ikke så rart, for de er i utgangspunktet to ganske like produkter. Begge er varmefolie som kan legges under parkett, laminat eller tregulv, og begge produktene er enkle

Prosjektwatt

Prosjektwatt varmefolie er en budsjettvennlig oppvarmingsløsning, som fungerer utmerket til parkett, laminat eller tregulv. Folien legges under tregulvet, og gir en jevn og regulerbar varmefordeling. Prosjektwatt har også 20 års garanti, så det er et trygt valg for å holde

Fleksibel gulvvarme med Flexwatt varmefolie 

Flexwatt varmefolie er en revolusjonerende oppvarmingsløsning som har blitt stadig mer populær i norske hjem de siste årene. Den består av en fleksibel folie, noe som gir en jevn og konstant varmefordeling. Med en 25 års garanti og full kundestøtte,

Varmecomfort lanserer: Flex super board 400KPA

Varmecomfort lanserer en ny underlagsplate produsert i XPS. Det er en 6mm underlagsplate i XPS med trykkfasthet på 400KPA noe som gjør at de er leverandør av underlagsplater produsert i XPS som tilfredsstiller de høyeste krav til trykkfasthet fra gulv leverandører.