Vi gjennomfører planlagt vedlikehold på varmecomfort.no . I denne perieoden kan du oppleve at varer skjules fra katalogen.

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Lurer du på hva forskjellen mellom Prosjektwatt og Flexwatt er? Det er ikke så rart, for de er i utgangspunktet to ganske like produkter. Begge er varmefolie som kan legges under parkett, laminat eller tregulv, og begge produktene er enkle å installere. Men, det er allikevel et par ting som skiller de! Les videre for å finne ut hva forskjellene er. 

Budsjett 

Den forskjellen man kanskje legger merke til først er nok prisforskjellen – Prosjektwatt har nemlig en lavere pris enn Flexwatt, og er altså mer budsjettvennlig. Det kan derfor være et godt alternativ for prosjekter som må løses på en kostnadseffektiv måte, hvor man allikevel ønsker et godt resultat. Ønsker man seg det aller beste innen varmefolie anbefaler vi selvfølgelig Flexwatt som har eksistert i mer enn 45 år. 

Flere størrelser 

Både Prosjektwatt og Flexwatt kommer i en mengde ulike bredder, men Flexwatt har rett og slett enda bedre utvalg! Med Flexwatt kan du velge mellom hele 9 ulike breddestørrelser, mens Prosjektwatt har 5. Med andre ord er Flexwatt aller best egnet når det kommer til fleksibilitet. 

Garanti 

Det siste punktet på denne lista er det kanskje fort gjort å glemme, men det kan være greit å huske på at garantiordningen er ulik på de to produktene. Man får selvfølgelig lang garanti på begge, men med Flexwatt får man hele 5 år ekstra og ekstremgaranti! Merkevaren Flexwatt har eksistert i mer enn 45 år, så vi er meget trygge på kvaliteten. Derfor gis det 25 års ekstremgaranti! Det vil si at om det skulle skje en produktfeil med Flexwatt innen 25 år, så dekker vi alle kostnader ved å få den byttet ut, som håndverker, parkett/laminat, ny Flexwatt osv. Les mer om våre garantiordninger her. 

Siste artikler

Vår garanti, din trygghet

Enten du investerer i ny oppvarming til hjemmet eller arbeider med varmeløsninger for profesjonelle prosjekter, er trygghet og ekte kvalitet essensielt.

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.