Strømkabel og stabler med mynter

Spar strøm med Flexwatt varmefolie og oppnå den aller beste komforten.

Spar strøm med Flexwatt varmefolie og oppnå den aller beste komforten.

Reduser oppvarmingsforbruket ditt med inntil 30 %.  Husk at oppvarming av din bolig utgjør ca 40% av ditt totale forbruk av strøm.  I en enebolig kan man bruke kun 5.372 kr pr år på oppvarming.  

En gjennomsnittlig enebolig på 120m2 bruker totalt 16.000 kWh i året. 6.400 kWh brukes til oppvarming. Spar 30% av dette, 1920 kWh, ved bruk av Flexwatt varmefolie. Ved en kWh pris på 5 kr, og man får 90 % strømstøtte over 70 øre/kWh, har man en strømpris på 1,2 kr/kWh. Dette gir en oppvarmingskostnad av en enebolig på 5.372,- pr år.  Ved bruk av Flexwatt varmefolie.   

Infografikk stromsparing Oppvarming ordinaer Spar strøm med Flexwatt varmefolie og oppnå den aller beste komforten.
Infografikk stromsparing Oppvarming Flexwatt 1 Spar strøm med Flexwatt varmefolie og oppnå den aller beste komforten.

Hvordan spare 30% 

Er man varm på føttene oppleves rommet varmere og man kan senke innetemperaturen 1-3 grader. Dette gir 15% besparelse. Bruker man dag og nattsenking kan man spare ytterligere 15%, som gir tilsammen 30% besparelse.  

Kombinerer man dette med solcelle paneler kan kostnaden med strøm nesten bli helt borte.  

Infografikk stromsparing 3 grader ned Spar strøm med Flexwatt varmefolie og oppnå den aller beste komforten.

Flexwatt varmefolie gir deg også den aller beste komforten. Varmen føles  «lett» og man har ønsket temperatur når man treger det. Det tar bare 20 min å få gulvet varmt.  

Infografikk stromsparing 20 min Spar strøm med Flexwatt varmefolie og oppnå den aller beste komforten.

Tall hentet fra SSB 

Siste artikler

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Lurer du på hva forskjellen mellom Prosjektwatt og Flexwatt er? Det er ikke så rart, for de er i utgangspunktet to ganske like produkter. Begge er varmefolie som kan legges under parkett, laminat eller tregulv, og begge produktene er enkle

Prosjektwatt

Prosjektwatt varmefolie er en budsjettvennlig oppvarmingsløsning, som fungerer utmerket til parkett, laminat eller tregulv. Folien legges under tregulvet, og gir en jevn og regulerbar varmefordeling. Prosjektwatt har også 20 års garanti, så det er et trygt valg for å holde

Fleksibel gulvvarme med Flexwatt varmefolie 

Flexwatt varmefolie er en revolusjonerende oppvarmingsløsning som har blitt stadig mer populær i norske hjem de siste årene. Den består av en fleksibel folie, noe som gir en jevn og konstant varmefordeling. Med en 25 års garanti og full kundestøtte,

Varmecomfort lanserer: Flex super board 400KPA

Varmecomfort lanserer en ny underlagsplate produsert i XPS. Det er en 6mm underlagsplate i XPS med trykkfasthet på 400KPA noe som gjør at de er leverandør av underlagsplater produsert i XPS som tilfredsstiller de høyeste krav til trykkfasthet fra gulv leverandører.