Unngå farlige istapper

Unngå farlige istapper

ICECON: Vinterens sikkerhetsløsning

Med snø og kulde oppstår det ofte istapper, og dette kan utgjøre en fare for de som oppholder seg rundt bygningen. ICECON fra Varmecomfort er praktiske løsninger for å holde takrennene dine fri for is. Produktene er enkle å installere, og det hjelper deg med å håndtere vinterens utfordringer på en effektiv og trygg måte. 

20190123 131008 scaled Unngå farlige istapper

TAKRENNEBRETT – ISTAPPFJERNEREN 

ICECON Takrennebrett er utformet for enkel installasjon, uten behov for fysiske inngrep i eksisterende takrenner. Brettene festes i vulsten på takrennen og gir effektiv beskyttelse mot istappdannelse ved takrennens kant. Varmekabelen som monteres på er beskyttet mot vær og vind og sikrer jevn varmefordeling. Dette sikrer at smeltevann og løv kan renne fritt, og holder takrennen fri for blokkeringer.

Takrennebrett scaled Unngå farlige istapper

VARMEKABELSKINNE

Varmekabelskinnen fra ICECON fungerer utmerket alene eller sammen med takrennebrettet. Den forsterker varmespredningen i takrennen og forhindrer oppsamling av snø og is. Dette sikrer at smeltevann og løv kan renne fritt, og holder takrennen fri for blokkeringer. Den fungerer også meget bra som holder for varmekabel om man ønsker å legge varmekabel på et tak eller for eksempel rundt et Vellux vindu. 

Varmekabel skinne scaled Unngå farlige istapper


GRAD- OG SKOTTRENNEBRETT

ICECONs grad- og skottrennebrett er spesielt designet for å gi utvidet varmespredning i grad- og skottrenner. Disse brettene gjør installasjonen av varmekabel enkel, og sørger for at kabelen er godt beskyttet mot klimatiske påkjenninger.

Grad og skottrennebrett scaled Unngå farlige istapper

Oppfyll lovkrav og sikre eiendommen

Med ICECON-produktene kan gårdeiere enkelt overholde politivedtekten § 4-1 første ledd, som omhandler ansvaret gårdeiere har i forbindelse med forekomst av snø og is på hustak. ICECON-løsningene gir en proaktiv tilnærming til snø- og is håndtering, og fjerner behovet for manuell rydding. Det er viktig at hele taket holdes rent, ikke bare de delene som henger over takkanten. 

Ved å velge ICECON, investerer du i eiendommens sikkerhet, samt at du oppfyller dine lovpålagte forpliktelser som gårdeier. ICECON gir deg trygghet på at ferdsel rundt bygningen ikke kan føre til skader, samt at det er et kostnadseffektivt tiltak du uansett må foreta deg. 

Siste artikler

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.