Varmefolie, varmekabler og vannbåren varme – hva er forskjellen?

Varmefolie, varmekabler og vannbåren varme – hva er forskjellen?

Flexwatt 9 samlet web Varmefolie, varmekabler og vannbåren varme - hva er forskjellen?
Varmefolie:

Flexwatt Varmfolie er noe av det beste du kan legge under Parkett eller laminat i forhold til lav byggehøyde og er meget energi vennlig. Vi anbefaler 60W/m².

I utgangspunktet sparer du inntil 40% på strømutgiftene i forhold til panelovner på vegg. Flexwatt varmefolie ligger under hele gulvet og fordeler varmen i hele rommet. Du føler en god varme og lun varme på føttene.

Varmeovner sitter på veggen som gjør at varmen stiger rett opp langs veggen, og gulvet blir kaldt når du bruker en elektronisk termostat vil den gjøre at varmen skrur seg raskt av, når f.eks. solstråler eller en annen varmekilde som peis varme eller lignende blir brukt. Flexwatt varmefolier er også veldig rask, som gjør det meget enkelt og økonomisk å regulere varmen opp og ned.
Varmen kommer også fort tilbake, da Flexwatt varmefolie ligger rett under parkett eller laminat. Når du er varm på bena, føles rommet varmere og man kan senke romtemperaturen.

4174 5859 Ferdig stor3 Varmefolie, varmekabler og vannbåren varme - hva er forskjellen?
Varmekabler

Varmekabler, varmekabelmatter blir brukt der vi kan flytstøpe eller støpe med betong. Støpen må omslutte varmekablene godt, det vil si at mørtelen er godt blandet med riktig mengde vann. Da blir
varmekabelen riktig omsluttet av betongen (ikke porøs betong som ødelegger kabelen etc.). Da virker varmekabelen riktig slik at den presser varmen inn i betongen og fliser blir varme å gå på. Denne løsningen er noe tregere, da man må varme opp betongen før varmen når rommet. Jo høyere opp i støpen kabelen ligger jo raskere vil gulvet virke.

Vannbåren:

Vannbåren varme er en en meget dyr investering som også har mange slitedeler som ofte ryker og
koster mye å bytte. Vannbåren varme har meget treg responstid og det tar lang tid å regulere varmen til
ønsket temperatur. Vi har i flere tilfelle sett at vannbåren varme bruker mere strøm enn Flexwatt.

vannbaren Konflikt for Unicode koding Varmefolie, varmekabler og vannbåren varme - hva er forskjellen?

Siste artikler

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Lurer du på hva forskjellen mellom Prosjektwatt og Flexwatt er? Det er ikke så rart, for de er i utgangspunktet to ganske like produkter. Begge er varmefolie som kan legges under parkett, laminat eller tregulv, og begge produktene er enkle

Prosjektwatt

Prosjektwatt varmefolie er en budsjettvennlig oppvarmingsløsning, som fungerer utmerket til parkett, laminat eller tregulv. Folien legges under tregulvet, og gir en jevn og regulerbar varmefordeling. Prosjektwatt har også 20 års garanti, så det er et trygt valg for å holde

Fleksibel gulvvarme med Flexwatt varmefolie 

Flexwatt varmefolie er en revolusjonerende oppvarmingsløsning som har blitt stadig mer populær i norske hjem de siste årene. Den består av en fleksibel folie, noe som gir en jevn og konstant varmefordeling. Med en 25 års garanti og full kundestøtte,

Varmecomfort lanserer: Flex super board 400KPA

Varmecomfort lanserer en ny underlagsplate produsert i XPS. Det er en 6mm underlagsplate i XPS med trykkfasthet på 400KPA noe som gjør at de er leverandør av underlagsplater produsert i XPS som tilfredsstiller de høyeste krav til trykkfasthet fra gulv leverandører.