Varmefolie vs varmekabel

Varmefolie vs varmekabel

Hva bør du velge for ditt hjem?

Når det gjelder oppvarming av hjemmet, har teknologiske fremskritt introdusert flere innovative løsninger som varmefolie og varmekabler. Begge har sine fordeler og passer til ulike behov. I denne artikkelen skal vi se på Flexwatt Varmfolie og The Cable by Flexwatt for å se på hva som kan være det beste valget for hjemmet ditt. 

Flexwatt Varmefolie: Perfekt for parkett og laminat 

Flexwatt Varmfolie er ideell for de som ser etter en løsning med lav byggehøyde, spesielt under parkett eller laminat. En av de viktigste fordelene til varmefolien er energieffektivitet. Du kan spare opptil 30% på strømutgiftene sammenlignet med panelovner. Varmefolien gir jevn varme i hele rommet og gir en behagelig varmefølelse, spesielt for føttene. Er man varm på beina, føles hele rommet varmt. Med den raske reaksjonstiden til varmefolien, er det enkelt og økonomisk å justere temperaturen. Installasjonen er enkel, og du får 25 års ekstremgaranti for ytterligere trygghet. 

The Cable by Flexwatt: Ideell for betonggulv 

The Cable by Flexwatt er en varmekabel spesielt designet for innstøping i betong og der man har flis på toppen. Den gir en jevn varme i hele rommet og er svært energieffektiv. Den ytre kappen og den doble aluminiumsskjermen gjør den velegnet for feste på armeringsnett, samt å lime den på ubrennbart materiale. Installasjonen er enkel, og du får 25 års garanti for ytterligere trygghet. 

Hvilken bør du velge? 

Valget mellom Flexwatt Varmefolie og The Cable by Flexwatt avhenger av ditt spesifikke behov og installasjonskrav: 

  • Hvis du har parkett eller laminatgulv og er ute etter en løsning med lav byggehøyde, er Flexwatt Varmefolie det mest effektive alternativet. Her vil du både spare strøm og få den varmen du til enhver tid ønsker. 
  • For de som ønsker å installere varmeløsningen i betong, vil The Cable by Flexwatt være ideell. 

Uansett valg, kan du være trygg på at begge løsningene er designet for å gi deg en trygg, varm og komfortabel boligopplevelse samtidig som du sparer på strømregningen. 

Du finner mer informasjon om de forskjellige produktene på nettsiden og i bloggsakene våre. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så hjelper vi deg! 

Siste artikler

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.