Måk mindre neste vinter

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.

For alle dere som har brukt store deler av vinteren på å måke, skli på holka og irritere dere over nye
snøfall har vi en løsning som gir et kjærkomment pusterom i den kalde, fine tida.

Varmekabler i innkjørselen er et smart valg som gir deg etterlengtet tid til å nyte vinteren, i stedet for å måke deg gjennom den. Benytt tiden på å ta med ungene i akebakken, dykk ned i stabelen med bøker du har utsatt eller kos deg med en varm kopp kakao mens du ser på snøen smelte, vel vitende om at du har outsourcet vinterens harde arbeid til energieffektive varmekabler.

Å være tidlig ute med denne forberedelsen gir også muligheten til å planlegge installasjonen grundig. Vi i Varmecomfort gir deg skreddersydde løsninger for dine behov, inkludert valg av uteområder som skal dekkes og intuitive kontrollsystemer.

Vi har et stort utvalg av termostater som kobles mot en utendørs trådløs smartsensor – denne måler luftfuktighet og temperatur, noe som gir brukerne full kontroll over uteområdene, med enkel programmering av tidspunkter, tilpasning etter preferanser og muligheten for ekstern styring via mobilapp. Vårt brede utvalg av varmekabler, som spenner fra kostnadseffektive alternativer til avanserte og energieffektive løsninger, muliggjør tilpasning etter ulike behov og budsjettrestriksjoner.

Legg fra deg snøskuffen og ta en prat med oss i Varmecomfort – så hjelper vi deg i gang med forberedelsene for snø- og isfri oppkjørsel til neste sesong.

Siste artikler

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.