Prosjektwatt

Prosjektwatt

Prosjektwatt varmefolie er en budsjettvennlig oppvarmingsløsning, som fungerer utmerket til parkett, laminat eller tregulv. Folien legges under tregulvet, og gir en jevn og regulerbar varmefordeling. Prosjektwatt har også 20 års garanti, så det er et trygt valg for å holde ditt hjem lunt og hyggelig!

Et lunere hjem med god kontroll over strømforbruket

Når vinterkulda biter på sitt verste er det ekstra viktig å ha gode oppvarmingsløsninger hjemme. Men med oppvarming følger ofte høye strømkostnader med! Med Prosjektwatt får du et lunt og godt alternativ, som du enkelt kan regulere med en termostat. På den måten får du god kontroll over strømforbruket, og kan justere varmenivået etter behov. Senk varmen når dere er bortreist eller sover, og skru den raskt og enkelt opp igjen når det trengs!

Spar inntil 30-50%!

Visste du at med varmefolie kan man spare inntil 30-50% sammenlignet med andre vamekilder? Halvparten av varmetapet til kroppen skjer nemlig i beina – har du varme føtter, vil også rommet oppleves mye varmere, slik at man kan senke romtemperaturen. I tillegg tar det veldig kort tid å justere temperaturen, slik at det blir enklere å senke og heve temperaturen etter behov.

Enkel installasjon

Prosjektwatt varmefolie krever ingen støpemasse, og kan legges direkte i bjelkelag eller på Reflector isolasjonsplater. Isolasjonsplatene er trinnlydsdempende, og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4mm. Egner seg like perfekt til rehabilitering som til nye TEK 10 og TEK 17 boliger.

20 års garanti

Når man først skal velge oppvarmingsløsning for hjemmet er det naturligvis viktig å tenke langsiktig. Det siste man ønsker seg etter å ha brukt tid, energi og penger på et prosjekt er at noe går galt! Vi i Varmecomfort gir 20 års garanti på Prosjektwatt, slik at du kan være sikker på at det er et trygt valg. De første 5 årene dekker vi ikke bare materialer, men også arbeid! Les mer om våre garantiordninger her.

Siste artikler

Prosjektwatt vs. Flexwatt – Hva er egentlig forskjellen? 

Lurer du på hva forskjellen mellom Prosjektwatt og Flexwatt er? Det er ikke så rart, for de er i utgangspunktet to ganske like produkter. Begge er varmefolie som kan legges under parkett, laminat eller tregulv, og begge produktene er enkle

Prosjektwatt

Prosjektwatt varmefolie er en budsjettvennlig oppvarmingsløsning, som fungerer utmerket til parkett, laminat eller tregulv. Folien legges under tregulvet, og gir en jevn og regulerbar varmefordeling. Prosjektwatt har også 20 års garanti, så det er et trygt valg for å holde

Fleksibel gulvvarme med Flexwatt varmefolie 

Flexwatt varmefolie er en revolusjonerende oppvarmingsløsning som har blitt stadig mer populær i norske hjem de siste årene. Den består av en fleksibel folie, noe som gir en jevn og konstant varmefordeling. Med en 25 års garanti og full kundestøtte,

Varmecomfort lanserer: Flex super board 400KPA

Varmecomfort lanserer en ny underlagsplate produsert i XPS. Det er en 6mm underlagsplate i XPS med trykkfasthet på 400KPA noe som gjør at de er leverandør av underlagsplater produsert i XPS som tilfredsstiller de høyeste krav til trykkfasthet fra gulv leverandører.