Vi gjennomfører planlagt vedlikehold på varmecomfort.no . I denne perieoden kan du oppleve at varer skjules fra katalogen.

Prosjektwatt

Prosjektwatt

Prosjektwatt varmefolie er en budsjettvennlig oppvarmingsløsning, som fungerer utmerket til parkett, laminat eller tregulv. Folien legges under tregulvet, og gir en jevn og regulerbar varmefordeling. Prosjektwatt har også 20 års garanti, så det er et trygt valg for å holde ditt hjem lunt og hyggelig!

Et lunere hjem med god kontroll over strømforbruket

Når vinterkulda biter på sitt verste er det ekstra viktig å ha gode oppvarmingsløsninger hjemme. Men med oppvarming følger ofte høye strømkostnader med! Med Prosjektwatt får du et lunt og godt alternativ, som du enkelt kan regulere med en termostat. På den måten får du god kontroll over strømforbruket, og kan justere varmenivået etter behov. Senk varmen når dere er bortreist eller sover, og skru den raskt og enkelt opp igjen når det trengs!

Spar inntil 30-50%!

Visste du at med varmefolie kan man spare inntil 30-50% sammenlignet med andre vamekilder? Halvparten av varmetapet til kroppen skjer nemlig i beina – har du varme føtter, vil også rommet oppleves mye varmere, slik at man kan senke romtemperaturen. I tillegg tar det veldig kort tid å justere temperaturen, slik at det blir enklere å senke og heve temperaturen etter behov.

Enkel installasjon

Prosjektwatt varmefolie krever ingen støpemasse, og kan legges direkte i bjelkelag eller på Flex Superboard. Isolasjonsplatene er trinnlydsdempende, og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4mm. Egner seg like perfekt til rehabilitering som til nye TEK 10 og TEK 17 boliger.

20 års garanti

Når man først skal velge oppvarmingsløsning for hjemmet er det naturligvis viktig å tenke langsiktig. Det siste man ønsker seg etter å ha brukt tid, energi og penger på et prosjekt er at noe går galt! Vi i Varmecomfort gir 20 års garanti på Prosjektwatt, slik at du kan være sikker på at det er et trygt valg. De første 5 årene dekker vi ikke bare materialer, men også arbeid! Les mer om våre garantiordninger her.

Siste artikler

Full trøkk og stor oppslutning

– Det var full trøkk og stor oppslutning på vår stand om våre energivennlige produkter på Norges største elektromesse Eliaden, oppsummerer markedssjef Lars Ruud i Varmecomfort.

Vår garanti, din trygghet

Enten du investerer i ny oppvarming til hjemmet eller arbeider med varmeløsninger for profesjonelle prosjekter, er trygghet og ekte kvalitet essensielt.

Måk mindre neste vinter

Nå når snøen begynner å smelte og innkjørselen endelig dukker frem fra snø og is kan vi snart ta farvel med snøskuffene.

Åpningstider sommeren 2024

1. juli til 5. august 2024

 

07:00 – 15:00

Ved behov ring 950 00 110