The Cable by Flexwatt – Varmekabler for en komfortabel innendørsopplevelse

The Cable by Flexwatt – Varmekabler for en komfortabel innendørsopplevelse

Når det kommer til varmekabler, er det viktig å velge en pålitelig og effektiv løsning som kan gi en jevn og behagelig varme i hjemmet ditt. Vår løsning er godt egnet for alle som ønsker å oppgradere hjemmet sitt til en mer behagelig og energieffektiv bolig.

Hva er The Cable? 

The Cable by Flexwatt er et varmekabelsystem for gulvinstallasjon som er rask og enkel å legge, som bruker lite energi og gir høy gulvvarme. Man kan selvfølgelig justere varmeeffekteten med en termostat til varmekabler, slik at du kan tilpasse temperaturen etter eget ønske. Det gjør det lettere å holde styr på energiforbruket!

Fordeler med The Cable by Flexwatt: 

  • Jevn varme: The Cable by Flexwatt gir en jevn varme i hele rommet, slik at du kan nyte en behagelig innendørsopplevelse uansett hvor du befinner deg. Kablene er designet for å spre varmen jevnt ut i rommet og unngå “varme flekker” eller “kuldeområder”. 
  • Enkel installasjon: Varmekablene er enkle å installere og kan tilpasses til de fleste romstørrelser og former. Installasjon av varmekabler er en rask og enkel prosess som krever minimalt med arbeid eller verktøy. 
  • Energieffektivitet: The Cable by Flexwatt bruker minimalt med strøm for å gi en behagelig varme i rommet. Dette gjør den både energieffektiv og kostnadsbesparende i det lange løp. 
  • Du får 25 års ekstremgaranti fra Varmecomfort med på kjøpet

Hvordan installere The Cable by Flexwatt

Du lurer kanskje på hvordan legge varmekabler til gulv? For å installere The Cable by Flexwatt, trenger du en profesjonell elektriker som har erfaring med gulvvarmeinstallasjoner. The Cable er primært utviklet for innstøping i betong. Kabelen har en ytre kappe og en dobbel aluminiumsskjerm som gjør den egnet for feste på armeringsnett. Kabelen er også egnet for liming på ubrennbart materiale. Etter installasjonen kan du enkelt justere temperaturen med en termostat. Psst: Er du profesjonell elektriker som skal legge The Cable? Da setter du nok pris på å høre at vi har sørget for å gjøre The Cable til en av markedets “dødeste” kabler, slik at jobben din blir enklere!

Hvor kjøper jeg The Cable by Flexwatt? 

Er du privatperson lønner det seg å kjøpe det via din elektriker. De får kjøpt det til innkjøpspriser, og det er uansett de som må legge kablene for at du skal ha de nødvendige papirene i orden. Er du elektriker og vil kjøpe The Cable? Da er det bare å fylle inn en prisforespørsel på våre nettsider!

25 års garanti 

For at du skal føle deg trygg på valget av The Cable, tilbyr vi i Varmecomfort 25 års garanti. Det vil si at hvis du oppdager en produktfeil, tar vi alle kostnadene som følger med for å fikse problemet. Les mer om vår garanti her.

Med andre ord… The Cable by Flexwatt er en trygg, pålitelig og effektiv varmeløsning for hjemmet ditt. Disse varmekablene gir en jevn og behagelig varme i hele rommet, samtidig som de er miljøvennlige, energieffektive og kostnadsbesparende!

Siste artikler